Добре дошли
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Доставка

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 900 лв без ДДС. В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента. При поръчки на стойност под 900 лв без ДДС, цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчката, като се визуализират и също включват ДДС.
Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от Булсис 2000 - ООД. При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка.
Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите. Доставката се извършва в рамките на работния ден за град София, ако поръчката е направена преди 16:00 часа. Ако поръчката е направена след 16:00 часа през работните дни, доставката се извършва на следващия ден на посочените от клиента адрес и предпочитан час.
При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

* Булсис 2000 - ООД си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

 Връщане на стока

Можете да върнете поръчката си в срок до 14 дни след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от
Булсис 2000 - ООД при условие, че стоката е върната със същите куриерски услуги, с които е получена! Стоката трябва да е в пълна окомплектация (кашони, книжки, дискове, пликове и т.н.), с непроменен софтуер и ненаранен външен вид. За да се върне дадена стока трябва да се попълни "Формуляр за упражняване правото на отказ".
На право на връщане не подлежат стоки, които не отговарят на това описание. Булсис 2000 - ООД може да Ви предложи друг продукт на същата или по-голяма стойност или да Ви върне парите в срок от 14 дни след връщането на продукта от страна на клиента.


Булсис 2000 - ООД
си запазва правото да откаже връщане на стоката в специални случаи, които не са описани в условията за връщане